Onze

VISIE

Wok Point staat garant voor gastvrijheid, eenvoud en genieten. Snel, vers en veelal afkomstig uit de streek. Door de korte kookduur van verse producten, behoudt het de maximale voedingswaarde. Want eerlijk is eerlijk: een vers product smaakt nog lekkerder!

Onze

Missie

Van de sauzen tot het ijs: alles is homemade. En dat proef je! Het is mooi om zo met je vak bezig te kunnen zijn. Dat je een goed gerecht op tafel kunt zetten waar je ongelooflijk trots op mag zijn. Wij weten wat voor heerlijkheden we in huis hebben en vertellen daar met passie over. Iets wat we erg belangrijk vinden.

Ontdek

ONZE GESCHIEDENIS

Het concept Wok Point is ontstaan tijdens een rondreis in Azië. Al enige tijd dachten wij na over de vraag waar de mensen nu echt behoefte aan hadden. Zo kwamen wij erachter dat de mensen het tegenwoordig ontzettend druk hebben met hun leven waardoor een goede maaltijd scoren altijd lang duurt of veel kost. Grote Aziatische steden kenden dit probleem ook. Het fenomeen streetfood heeft dit probleem getackeld. Werklui in Azië kennen korte pauzes en draaien lange dagen. Een goede maaltijd is voor hen van groot belang. Daarom zie je in Azië in vrijwel elke grote stad om de 100 meter wel een eetkraampje die binnen 5 minuten een warme maaltijd bereid heeft. Wij waren zo enthousiast dat wij dit concept via Wok Point wilden introduceren.

Ratana

Een woordje van

ONZE CHEF

Er zit meer diepgang in de Aziatische keuken dan in welke keuken dan ook. De ingrediënten die wij gebruiken zijn nog maar een kleine selectie van wat er in Azië allemaal te vinden is. Vanuit onze Aziatische roots geloven wij dat gezond & lekker eten je blij maakt.

Daarom willen wij het makkelijker maken voor onze klanten om van gezond eten te genieten. Eten is niet alleen belangrijk voor het fysieke lichaam, maar ook voor de ziel. Want als je iets eet wat lekker en goed voor je is, dan voel je je goed. Iets wat we allemaal wel kunnen gebruiken in onze drukke levens.

Wok Point geeft je wat je nodig hebt op dat moment. Of je nou nog gaat sporten, moet doorknallen, of juist even wilt relaxen. What you need is what you get.

Ratana Dabsipai

Wok Point Hoofd Chef
frederick

Impressie

ONS RESTAURANT

Wat mensen

VAN ONS VINDEN